Senseos Universeum

God nordisk kaffesmak

Vi i Norden har vår helt egna uppfattning om vad gott kaffe är. Därför framställer vi en rad olika varianter som talar direkt till den skandinaviska kaffeandan. Kaffet urskiljer sig i form av kaffeblandningen och den mörkare rostningen som ger precis den smak vi älskar i Norden. 

Från kaffeplantage till kaffekopp

ODLING OCH SKÖRDNING

Senseo kaffe är framställt av Arabica och Robusta-kaffebönor med hög kvalitet. Bönorna odlas under ideella förhållanden i bergsområden och på frodiga slätter i några av världens bästa kafferegioner. Vi väljer våra Senseo-bönor med stor omsorg. Det gör att bara det bästa kaffet hamnar i din kaffekopp. 

ROSTNING

Rostningen av bönorna har stor betydelse för kaffets smak och arom. Ju mörkare rostningen är, desto mer intensiv och kraftfull blir smaken.

HANTERING OCH TRANSPORT

Efter rostningen mals kaffet och doseras i kaffepulver. För att bevara den härliga smaken och aromen paketeras det direkt ned i lufttäta påsar som skyddar mot fukt och stark lukt.

Miljövänlig

SLUT MED KAFFE I DISKHON

Massor av gott kaffe hamnar ofta i diskhon för att vi brygger för mycket. Men nu kan du nöja dig med att göra en enkel kopp bryggkaffe i stället. Du kan självklart också göra som du alltid har gjort - och göra en kanna att dela. 

UNDVIK ENERGISPILL

Senseo Switch 3in1 håller ditt bryggkaffe varmt utan en värmeplatta vilket andra kaffebryggare kräver. Med  Senseo Switch 3in1 bryggs kaffet direkt ned i en termos som håller kaffet varmt - utan elförbruk, utan energispill och utan att kaffe blir bränt.

SÄKER OCH ENERGIVÄNLIG

Alla Senseo Switch 3in1-kaffemaskiner stängs av automatiskt efter en stund. Det minskar ditt energiförbruk och ökar säkerheten.