Det goda bryggkaffet - nu i koppstorlek

Senseo kaffepads är det självklara valet för dig som älskar bryggkaffe men gärna nöjer dig med en enkel kopp. Det är snabbt och lätt. Och samtidigt reducerar du ditt kaffespill genom att endast använda en liten kaffepad istället för ett stort filter fyllt med kaffe.

DET GODA FILTERKAFFET – NU I KOPPSTORLEK

Senseo-kaffepads till filterkaffe

Senseo har gjort det lätt för dig att få en snabb kopp filterkaffe av högsta kvalité. Med det nya kaffesystemet, som innehåller noggrant anpassade kaffepads till filterkaffe, behöver du inte längre vänta på att din kaffemaskin brygger en hel kanna, när du endast har behov av en kopp. Allt du behöver göra är att trycka på en knapp, så är kaffet serverat. Inte nog med att det är lätt och snabbt, du undviker även en massa kaffespill, då din kaffemaskin brygger precis så många koppar som du har behov av. 

 

Lätt filterkaffe för allas smaker

Senseos kaffepads är unika då de innehåller det traditionella filterkaffet, som vi känner igen från gamla hederliga kaffebryggare. Samtidigt är kaffepadsen perfekt doserade till en enkel kopp kaffe, och därmed kommer du aldrig behöva bekymra dig för att brygga för mycket åt gången. Det enda bekymret du kommer ha är valet mellan de många läckra Senseo-kaffevariatner. Senseo utvecklar löpande nya, varma kaffe- och chockladdrycker, så du alltid lätt har tillgång till nya spännande smakupplevelser. 

 

Svart filterkaffe, kaffe med mjöl och chokladdryck 

Kaffepadsen innehåller filterkaffe i varierande variationer till de klassiska kaffedryckerna. Du kan få allt från traditionellt svart filterkaffe och cappuccino till café latte med ett extra krämigt skumlager på toppen, vilket gör din kaffestund till något väldigt speciellt. Vi har även en lösning till dig som inte är den stora kaffedrickaren. Du kan nämligen också brygga en söt och krämig kopp varm choklad eller decaf på din Senseo Switch 3in1-kaffemaskin

Kaffepads eller kaffekapslar?

Många förväxlar kaffepads och kaffekapslar med varandra. Men det är faktiskt väldigt olika. Kaffekapslar är gjorda till den populära kapselmaskinen, som brygger espresso, medan kaffepads hör till den klassiska kaffebryggaren, som brygger filterkaffe – på ett nytt sätt.  

 

Vad är skillnaden på kaffepads och kaffekapslar? 

Kaffekapslar består ofta av plast eller aluminium, varuti kaffet gömmer sig. Kaffekapslen har blivit kritiserad för att vara skadlig för miljön. Därför kan man nu finna miljövänliga refill- och ekologiska kapslar på marknaden som kan återanvändas flera gånger. Motsatsvis, består kaffepads av helt andra material. Senseos kaffepads är gjorda av vanligt pappersfiber som bleks med hjälp av luft – samt en liten smula plast, vilket uteslutande användas till att försegla paden. Inuti kaffepaden finner du ett finmalt filterkaffe, som är framtaget speciellt för ändamålet. 

 

Brygg den klassiska filterkaffe med Senseo-kaffepads 

Med kaffepads från Senseo får du den helt klassiska kaffeupplevelsen. Kaffepadsen innehåller nämligen ett uteslutande filterkaffe, som ofta framställt av antingen den populära Arabica-bönan, den koffeinrika Robustabönan – eller en härligt välsmakande kombination av de två. Om du tycker om den klassiska kaffesmaken, men gärna vill undvika koffein, kan du även få koffeinfria kaffepads från Senseo.

Stort urval av Senseo-kaffepads

Din Senseo-kaffemaskin brygger lika lätt den kopp kaffe eller choklad som du vill ha. Du behöver endast stoppa i den kaffepadsen som du helst vill ha i maskinen. Bland det stora urvalet av välsmakande Senseo-kaffepads finner du förutom aromrika och starka koppar filterkaffe också mildare och krämiga varianter med mjölk. 

 

Aromatisk och starkt filterkaffe

Du finner det största urvalet av filterkaffe i kategorin inom svart och starkt kaffe. Här finner du bland annat den traditionella svarta kaffe som finns i två olika storleksvarianter. Har du behov av en extra stark kopp kaffe för att komma upp på morgonen, så kan du välja mellan två varianter – Strong eller Extra Strong.

Bland de starka och aromatiska varianterna finner du:

- Senseo Classic Medium Kaffepads

- Senseo Classic Large Kaffepads

- Senseo Strong Medium Kaffepads

- Senseo Strong Large Kaffepads

- Senseo Extra Strong Medium Kaffepads

- Senseo Decaf Kaffepads

 

Mild och krämigt filterkaffe med mjölk 

Om du älskar kaffe med mjölk, kan du också finna Senseo-kaffepads, som ger ett läckert mjölkskum på toppen av din filterkaffe. Innehållet i kaffepadsen med mjölk består dels av finmalet filterkaffe och dels av mjölkpulver, som ger den härliga och krämiga konsistensen. På det sättet slipper du värma och skumma mjölken själv. 

Bland de milda och krämiga varianterna finner du: 

- Senseo Choco Break 

- Senseo Cappuccino Kaffepads

- Senseo Café Latte Kaffepads

- Senseo Cappuccino Choco Kaffepads