EN KAFFEMASKIN FÖR ALLA BEHOV

Philips Senseo Switch 3in1 är det nya sättet att göra kaffe på. Mindre spill, fler valmöjligheter och med ett läckert skumlager på toppen. Gå på upptäcktsfärd bland Senseos alla smakvarianter av kaffepulver samt alla filterkaffe i precis den stolek du vill önskar: en kopp, en mugg eller en kanna att dela.

EN KAFFEMASKIN TILL ALLA BEHOV 

Filterkaffe på ett nytt sätt 

Sverige en av de mest kaffedrickande nationerna i världen. Det visar en rapport från Världsnaturfonden (WWF)1, där svenskarna kommer på en tapper andra plats efter Finland med ett genomsnittligt intag på 3,2 koppar per dag. Det kan nästan påstås att den svarta drycken är en nationaldryck i Sverige då fikakulturen är stark och då svenskarna gärna dricker kaffe, morgon som kväll. Om man frågar svenskarna vilket kaffe de föredrar så är filterkaffet en säker favorit. Filterkaffe är nämligen den vanligaste drycken svenskarna väljer. Dock har filterkaffe inte alltid varit lika lätt och effektivt att brygga. Därför har Senseo utvecklat ett nytt sätt att brygga kaffe på, där du får möjligheten att brygga filterkaffe efter ditt unika behov med hjälp av kaffepads och/eller filterkaffe från påse och en smart kaffemaskin. Med Philips Seneso Switch 3in1-kaffemaskin kan du brygga den perfekta koppen kaffe på inte bara ett utan hela tre olika sätt, så du lätt kan servera välsmakande filterkaffe till dig själv, familjen och era gäster. 

 

Lätt och gott kaffe direkt från kaffemaskinen 

Philips Senseo Switch 3in1-filterkaffemaskin brygger lätt och snabbt en god kopp kaffe till dig när ditt behov är som störst. Kaffemaskinen är automatisk och du behöver endast använda kaffepaden, så får du den perfekta mängden kopp kaffe. Om du önskar att brygga en hel kaffekanna, ska kan du enkelt brygga traditionellt filterkaffe från påsen, som du känner till från klassiska kaffebryggare. 

 

Undvik dåligt kaffe 

Genom att brygga ditt kaffe med Philips Senseo Switch 3in1 undviker du besvikelsen över att bli serverad en dålig kopp kaffe. Då maskinen brygger kaffe efter ditt behov och på tre olika sätt undgår du kaffe som har stått i kaffekannan hela dagen och mist sin goda kaffesmak. 

 

Mindre spill med Philips Senseo Switch 3in1

Med din Senseo-filterkaffemaskin får du inte bara kaffe ’on demand’, utan även en maskin som ger mindre spill och ger ett läckert skumlager på toppen av din filterkaffe. Philips Senseo Switch 3in1 finns i tre olika varianter; base, base+ och premium – alla till ett bra pris. 

 

Värt att veta om din kaffemaskin

Det finns många olika kaffemaskiner. Därför är det viktigt att du sätter dig in i din kaffemaskin, dess funktioner och tillhörande kaffekapslar eller pulver, så du kan få den kaffe som passar just ditt behov. 

Philips Senseo Switch 3in1-filterkaffemaskin är till dig som älskar en god och välsmakande kopp filterkaffe av högsta kvalité. Maskinens tillhörande kaffepads erbjuder ett brett urval av olika smakvarianter, som alla ger dig en läcker kopp filterkaffe. Men du kan också välja att brygga traditionellt filterkaffe från påse om du vill brygga en hel kaffekanna. På det sättet uppfyller maskinen allas kaffeönskningar – från den vardagliga kaffedrickaren till den stora kaffeentusiasten. Så vare sig du föredrar en traditionell, svart kopp filterkaffe, en mild och krämig kaffelatte eller något av de tredje, så kan du lätt uppfylla ditt kaffebehov med Senseos smarta kaffemaskin - den ger dig filterkaffe på ett helt nytt sätt.

 

Filterkaffemaskin eller espressomaskin? 

Det är en stor skillnad på en filterkaffemaskin och en espressomaskin. Filterkaffemaskinen kallas ofta för den ’originella’ kaffemaskinen och har i många år haft titeln som danskarnas favorit. Maskinen brygger vanligtvis en hel kanna kaffe, medan den moderna och mer komplicerade espressomaskinen levererar en kopp espresso år gången. Philips Senseo Switch 3in1-filterkaffemaskin har baserat på den ursprungliga tankegången utvecklat en revolutionerande maskin, som inte kompromissar med den klassiska tanken. När du använder Senseos kaffemaskin kan du brygga en hel kanna kaffe med hjälp av den klassiska filterkaffepåsen. Men du kan också bara brygga en enkel kopp filterkaffe med hjälp från en av Sensos många olika kaffepads. På det sättet täcks alla dina kaffebehov med blott en maskin. 

 

Funktioner på din Philips Senseo Switch 3in1-kaffemaskin

Med en kaffemaskin från Senseo väljer du själv dina kaffestunder med hjälp av maskinens olika funktioner. Det betyder att du enkelt kan brygga i den smakvariant och styrka du önskar – en kopp, en mugg eller en kanna att dela. 

 

Underhållning av din kaffemaskin

Både filterkaffemaskiner, espressomaskiner och kapselmaskiner har blivit lättare och lättare att underhålla. De flesta kaffemaskiner har automatisk rengöring och avkalkning eller ger dig besked och vägledning när det är dags. På det sättet behöver du inte lägga ner en massa tid på att underhålla din maskin. Även om de flesta kaffemaskiner klarar det väsentliga underhållningsarbetet på egen hand, är det dock viktigt att du sätter dig in i kaffemaskinenens underhållssystem genom att läsa bruksanvisningen. Samtidigt är det viktigt att du behandlar din maskin med omsorg, så att du kan behålla den i många år. 

 

Håll din Senseo-kaffemaskin ren

Gammalt kaffe och beläggningar, som har fastnat på din Senseo-kaffemaskin, kan ge upphov till dålig smak till en frisk och nybryggd kopp kaffe. Därför är det viktigt att du håller alla delar på din kaffemaskin ren. Tänk dock på att tvål, klor och syntetiska rengöringsmedel inte är lämpliga för rengöring då de ger ifrån sig smak. 

 

Avkalkning av din maskin är avgörande för en god kopp kaffe

För att säkra den optimala användningen av din Philips Senseo Switch 3in1-kaffemaskin är det viktigt att du avkalkar den regelbundet. När det är dags att avkalka din maskin, börjar calc-indikatorlampan att blinka, och därefter ska du endast följa avkalkningsproceduren, som beskrivs i bruksanvisningen. Kort tid efter är du redo att brygga den perfekta koppen kaffe igen. 

 

 

 

 

1http://www.wwf.se/naturvaktarna/spn/sid%20kaffe/pdf%20kaffe/KAFFE_fakta.pdf