SENSEO STRONG MEDIUM KAFFEPADS

SENSEO STRONG MEDIUM är en kaffeblandning med en intensiv och stark smak som kännetecknas av sin unika speciella mörka rostning och med sitt mjuka cremalager. Den är framställd ur Arabica- och Robusta-bönor och är speciellt unpassad för den nordiska marknaden. Intensitet 8 (på en skala från 1-10). En medium Senseo Strong kaffepad gör en kopp på 120 ml. SENSEO STRONG MEDIUM är för dig som älskar en god stark kopp kaffe som varken är för stor eller för liten. 

När du brygger denna variant ska du använda den lilla padhållaren, och trycka på knappen för den lilla koppen. 

Förutom hos återförsäljare online kan du köpa dina SENSEO STRONG MEDIUM på Hemköp, Willy:s, Bergendahls och i utvalda ICA Maxi/Kvantum.

HOW TO VIDEO

HOW TO GUIDE

Kaffet

Gott bryggkaffe i flera storlekar

Nu bestämmer du själv storleken på ditt bryggkaffe. Lägg en kaffepad i din Senseo Switch 3in1 för en enkel kopp eller mugg - eller brygg en hel kanna. Philips Senseo Switch 3in1 är nämligen kaffemaskinen som ger dig bryggkaffe precis som du vill ha det. 


Läs mer

Nyhetsbrev

Brinner du för gott kaffe och stora kaffeupplevelser?

Nu kan du göra alla små stunder lite större. Se tävlingar, recept, nyheter och erbjudanden och få ut ännu mer av ditt kaffe - i gott sällskap med Senseo. 

 

Anmäl dig